Gent, 3.09.2012

 

Beste reisgenoot,

 

Hierbij de laatste inlichtingen in verband met de midweek naar de Auvergne.

We vertrekken om 6u30 in de Leebeekstraat te Zwijnaarde ter hoogte van huisnummer 9 aan de ingang achteraan van het Maaltepark. Daar is ruime parkeergelegenheid voor wagens. Ook de bus heeft voldoende plaats om zich daar te draaien en te keren.

 

Je kan de Leebeekstraat bereiken via de Kortrijksesteenweg, de buitenring van Zwijnaarde of de Oudenaardse steenweg. Hierbij de reisweg komend vanuit deze verschillende richtingen:

²  Kortrijksesteenweg:

Je kan de Kortrijksesesteeweg bereiken via de E40. Afrit 14 Flanders expo. Hier richting Gent aanhouden. Je komt op de Kortrijksesteenweg. Een vijfhonderdtal meter volgen. Een goede 200 meter voor de verkeerslichten rechts afslaan aan de Maaltemeers. Deze volgen en links aanhouden. De technische school van Don Bosco op uw linkerkant voorbijrijden. Aan het eerste kruispunt links afslaan. De Leebeekstraat volgen tot op het einde. Parkeerplaats achteraan links aan de ingang achteraan van het Maaltepark.

²  Buitenring Zwijnaarde:

Je komt hier via Flanders expo waar je richting Zwijnaarde neemt. Je komt er ook via de Kortrijksesteenweg die je volgt tot voorbij de lichten van Don Bosco. Voorbij de lichten rechts afslaan, de brug niet oprijden en rechts de buitenring vervoegen. In beide gevallen de buitenring volgen tot zover je kan. Verplichte afrit Oudenaarde. Daar rechts afslaan. De Lange Plankstraat inrijden. De brug naar de Oudenaardse steenweg dus niet oprijden. Op het einde van de Lange Plankstraat naar rechts. De Maaltemeers inrijden en volgen tot aan het eerste kruispunt. Hier rechts afslaan en volgen tot op het einde van de straat. Parkeren links aan de achterkant van de ingang naar het Maaltepark.

²  Oudenaardsesteenweg:

Je komt hier terecht via De Sterre of via de binnenring van Gent. In dit laatste geval de afrit Zwijnaarde-Oudenaarde nemen. Richting Oudenaarde volgen. Bovenop de brug over de ringvaart rechts afslaan en naar beneden rijden. Als je beneden komt links afslaan en de Lange Plankstraat inrijden. Na 100 meter rechts afslaan. De Maaltemeers inrijden en volgen tot aan het eerste kruispunt. Hier rechts afslaan en volgen tot op het einde van de straat. Parkeren links aan de achterkant van de ingang naar het Maaltepark.

 

 

Vertrekplaatsleebeekstraat.jpg

We raden aan om de eerste dag een lunchpakket te voorzien. Dit is niet verplicht. Je kan er ook op rekenen dat je je zal kunnen bevoorraden langs de autosnelweg. De kans is groot dat we onze lunch zullen gebruiken in Saint-Benoît-sur-Loire.

 

Ik hoop voldoende duidelijk te zijn geweest.

 

Tot 20 september!

 

Luc De Vos