Zwijnaarde3

 

 

 

Gent, 14.10.2016

 

Beste reisgezel(lin),

 

Zoals afgesproken houden we onze reünie in verband met onze reis naar Rome op 25 november 2016 om 18u00. We beginnen met een receptie. Hierop zijn ook de leden van de afdeling uitgenodigd die boeken besteld hebben. Ze kunnen tussen 18u en 19u hun boeken komen afhalen. Om 19 gaan we dan aan tafel met de deelnemers aan de reis. Ook de deelnemers aan vroegere reizen zijn uitgenodigd en van harte welkom. Zo kan je nog eens bekende gezichten terugzien.

 

We komen samen in het Oud Gemeentehuis, Heerweg Noord 2 te 9052 Zwijnaarde. Het bevindt zich op de hoek van de Heerweg-Noord met de Dorpsstraat in het hart van Zwijnaarde-dorp. De ingang van de zaal vind je via de oprit opzij links naast de voorgevel. Je kan hier ook met de wagen binnenrijden. Achteraan kan men een vijftiental wagens parkeren.

 

Banner_straatbeeld

 

Het wordt een avond om samen gezellig te genieten, herinneringen op te halen, film- en fotomateriaal te projecteren en uit te wisselen. Voor diegenen die willen ontlenen: vergeet niet een USB-stick mee te brengen met een behoorlijke geheugencapaciteit (ga niet lager dan 4Gb). Ook laptops ter ondersteuning van het copieerwerk zijn welkom.

 

Tijdens de receptie zullen we onze nieuwe reis naar Wenen voorstellen

 

Op het menu staat:

 

Aperitief met hapjes

 

Zalmtongrolletjes met kreeftensaus en gekonfijte kerstomaatjes

 

Gekonfijte varkenswangen met erwtencoulis, jonge worteltjes en aardappelkroketjes

of

Zalmfilet met courgettereepjes en roze peper

 

Carpacio van Ananas met sechuanpeper en limoensorbet

 

Koffie

 

 

Dit menu wordt u aangeboden tegen de kostprijs van € 42. In deze prijs zijn de dranken voor en tijdens het eten inbegrepen. Het aperitief wordt u aangeboden namens Davidsfonds Zwijnaarde.

 

Mag ik bij deze vragen om me voor 8 november telefonisch, via e-mail of schriftelijk uw deelname te bevestigen. Wil me ook laten weten welk hoofdgerecht je kiest. Mijn coördinaten staan vermeld onderaan deze brief.

 

Wil verder het verschuldigde bedrag overschrijven op de rekening Van DF Zwijnaarde eveneens onderaan deze brief vermeld.

 

 

Van harte,

 

Handtekeningluc

 

Luc De Vos

Voorzitter

 


 

Ondergetekende schrijft in voor de reünie in verband met de reis naar Rome met ………. personen.

 

Wat het hoofdgerecht betreft kiest hij/zij voor:

 

Gekonfijte varkenswangen met erwtencoulis, jonge worteltjes en aardappelkroketjes

Aantal

 

 

Zalmfilet met courgettereepjes en roze peper

 

 

 

Handtekening,

 

 

 

.....................................