Zwijnaarde3

 

 

 

Gent, 09.08.2017

 

Beste reisgezel(lin),

 

Zoals afgesproken houden we onze reünie in verband met onze reis naar Wenen op 24 november 2017 om 18u00. We beginnen met een receptie. Hierop zijn ook de leden van de afdeling uitgenodigd die boeken besteld hebben. Ze kunnen tussen 18u en 19u hun boeken komen afhalen. Om 19 gaan we dan aan tafel met de deelnemers aan de reis. Ook de deelnemers aan vroegere reizen zijn uitgenodigd en van harte welkom. Zo kan je nog eens bekende gezichten terugzien.

 

We komen samen in het Oud Gemeentehuis, Heerweg Noord 2 te 9052 Zwijnaarde. Het bevindt zich op de hoek van de Heerweg-Noord met de Dorpsstraat in het hart van Zwijnaarde-dorp. De ingang van de zaal vind je via de oprit opzij links naast de voorgevel. Je kan hier ook met de wagen binnenrijden. Achteraan kan men een vijftiental wagens parkeren.

 

Banner_straatbeeld

 

Het wordt een avond om samen gezellig te genieten, herinneringen op te halen, film- en fotomateriaal te projecteren en uit te wisselen. Voor diegenen die willen ontlenen: vergeet niet een USB-stick mee te brengen met een behoorlijke geheugencapaciteit (ga niet lager dan 4Gb). Ook laptops ter ondersteuning van het copieerwerk zijn welkom.

 

Tijdens de receptie zullen we onze nieuwe reis naar Madrid – Avila – Salamanca - Toledo voorstellen

 

Het menu ziet er deze keer als volgt uit:

 

Zeebaars met jus van bouillabaise

Filet van Brasvar uit Nevele, salsa verde, lookzalf en rozemarijnspruitjes

Ganache van pure chocolade met frambozensorbet en krokantje

Koffie

 

In de kostprijsprijs zijn de dranken voor en tijdens het eten inbegrepen. Het aperitief wordt u aangeboden namens Davidsfonds Zwijnaarde.

 

Wij bieden u dit alles aan voor de kostprijs van € 45

 

Mag ik bij deze vragen om me voor 8 november telefonisch, via e-mail of schriftelijk uw deelname te bevestigen. Mijn coördinaten staan vermeld onderaan deze brief.

 

Wil verder het verschuldigde bedrag overschrijven op de rekening Van DF Zwijnaarde eveneens onderaan deze brief vermeld.

 

 

Van harte,

 

Handtekeningluc

 

Luc De Vos

Voorzitter