Zwijnaarde3

 

 

Gent, 09.08.2018

 

Beste reisgezel(lin),

 

Zoals afgesproken houden we onze reünie in verband met onze reis naar Spanje op 23 november 2018 om 18u00. We beginnen met een receptie. Hierop zijn ook de leden van de afdeling uitgenodigd die boeken besteld hebben. Ze kunnen tussen 18u en 19u hun boeken komen afhalen. Om 19 gaan we dan aan tafel met de deelnemers aan de reis. Ook de deelnemers aan vroegere reizen zijn uitgenodigd en van harte welkom. Zo kan je nog eens bekende gezichten terugzien.

 

We komen samen in het Oud Gemeentehuis, Heerweg Noord 2 te 9052 Zwijnaarde. Het bevindt zich op de hoek van de Heerweg-Noord met de Dorpsstraat in het hart van Zwijnaarde-dorp. De ingang van de zaal vind je via de oprit opzij links naast de voorgevel. Je kan hier ook met de wagen binnenrijden. Achteraan kan men een vijftiental wagens parkeren.

 

Banner_straatbeeld

 

Het wordt een avond om samen gezellig te genieten, herinneringen op te halen, film- en fotomateriaal te projecteren en uit te wisselen. Voor diegenen die willen ontlenen: vergeet niet een USB-stick mee te brengen met een behoorlijke geheugencapaciteit (ga niet lager dan 4Gb). Ook laptops ter ondersteuning van het copieerwerk zijn welkom.

 

Tijdens de receptie zullen we onze nieuwe reis naar Berlijn voorstellen

 

Het menu ziet er als volgt uit:

 

Duo van kaaskroket en garnaalkroket

 

Rosbief met dragonsaus, gegratineerd tomaatje, boontjes, oesterzwammen en aardappelgratin

 

Sorbet met drie kleuren

 

In de kostprijs zijn de dranken voor en tijdens het eten inbegrepen. Het aperitief wordt u aangeboden namens Davidsfonds Zwijnaarde.

 

Wij bieden u dit alles aan voor de kostprijs van € 45

 

Mag ik bij deze vragen om me voor 8 november telefonisch, via e-mail of schriftelijk uw deelname te bevestigen. Mijn coördinaten staan vermeld onderaan deze brief.

 

Wil verder het verschuldigde bedrag overschrijven op de rekening Van DF Zwijnaarde eveneens onderaan deze brief vermeld.

 

Mochten er mensen zijn die bij deze gelegenheid USB sticks wensen te kopen, dan kunnen ze zich bevoorraden bij Patrick Vandenberghe. De prijzen blijven op het niveau van vorige jaren, maar de geheugencapaciteit is verdubbeld. Wil Patrick een seintje geven indien geďnteresseerd: p.vandenberghe@telenet.be

 

GB

PRIJS

16

€ 5

32

€ 7

64

€ 12

128

€ 23

 

 

 

Van harte,

 

Handtekeningluc

Luc De Vos

Voorzitter