Zwijnaarde3

 

 

Gent, 02.09.2019

 

Beste reisgezel(lin),

 

Zoals afgesproken houden we onze reünie in verband met onze reis naar Berlijn op 22 november 2019 om 18u00. We beginnen met een receptie. Hierop zijn ook de leden van de afdeling uitgenodigd die boeken besteld hebben. Ze kunnen tussen 18u en 19u hun boeken komen afhalen. Om 19 gaan we dan aan tafel met de deelnemers aan de reis. Ook de deelnemers aan vroegere reizen zijn uitgenodigd en van harte welkom. Zo kan je nog eens bekende gezichten terugzien.

 

We komen samen in het Oud Gemeentehuis, Heerweg Noord 2 te 9052 Zwijnaarde. Het bevindt zich op de hoek van de Heerweg-Noord met de Dorpsstraat in het hart van Zwijnaarde-dorp. De ingang van de zaal vind je via de oprit opzij links naast de voorgevel. Je kan hier ook met de wagen binnenrijden. Achteraan kan men een vijftiental wagens parkeren.

 

Banner_straatbeeld

 

Het wordt een avond om samen gezellig te genieten, herinneringen op te halen, film- en fotomateriaal te projecteren en uit te wisselen. Voor diegenen die willen ontlenen: vergeet niet een USB-stick mee te brengen met een behoorlijke geheugencapaciteit (ga niet lager dan 8Gb). Ook laptops ter ondersteuning van het copieerwerk zijn welkom.

 

Tijdens de receptie zullen we onze nieuwe reis naar Toscane en de driedaagse naar Londen voorstellen. Tijdens de maaltijd worden deze voorstellingen nog eens herthaald

 

Het menu zullen we meedelen van zodra ons belend.:

 

Wij bieden u dit alles aan voor de kostprijs van € 50

 

In de kostprijs zijn de dranken voor en tijdens het eten inbegrepen. Het aperitief wordt u aangeboden namens Davidsfonds Zwijnaarde.

 

Mag ik bij deze vragen om me voor 1 november telefonisch, via e-mail of schriftelijk uw deelname te bevestigen. Mijn coördinaten staan vermeld onderaan deze brief.

 

Wil verder het verschuldigde bedrag overschrijven op de rekening Van DF Zwijnaarde eveneens onderaan deze brief vermeld.

 

 

 

Van harte,

 

Handtekeningluc

Luc De Vos

Voorzitter