Welkom op de website van het Davidsfonds Zwijnaarde.

 

Het jaarprogramma 2020 - 2021 is beperkt en ongewoon gezien de situatie met het Coronavirus.

 

Wij worden geconfronteerd met een ziekte waar wij voorlopig geen antwoord op hebben. Zon situatie zijn wij niet gewoon. Als bestuur hebben wij beslist onze programmatie in te perken en uit te stellen tot het moment dat er een afdoende bescherming gevonden is tegen het virus.

 

Dit betekent dat wij voorlopig geen voordrachten of uitstappen programmeren.

 

Ook de infobeurs met de jaarlijkse boekenuitgaven gaan we een jaar uitstellen. De catalogi worden zoals elk jaar bij jullie aan huis gebracht. Jullie zullen thuis uw keuze moeten maken op basis van de gegevens in de catalogus en de informatie op het internet. Wij komen uw bestelling ophalen en zullen nadien de boeken bij jou thuis leveren.

 

De eerstvolgende activiteiten die zullen geprogrammeerd worden zijn deze die we als gevolg van Corona hebben uitgesteld:

 

  Informatie- en gespreksavond over de kastelen van Zwijnaarde

  Bezoek aan kunstenaar Ludo Giels

  Driedaagse naar Londen onder leiding van Anna Vakaet

  Cultuurreis naar Toscane onder leiding van Irene Vander Cruyssen

 

Wat de reizen betreft hebben we beslist pas op reis te gaan als we voldoende beschermd zijn tegen het virus. Concreet betekent dit waarschijnlijk inenting.

 

De datum voor de driedaagse naar Londen die we normaal zouden vastleggen eind april plannen we nog niet omwille van de onzekerheid met betrekking tot deze bescherming.

 

Voor Toscane doen we dit wel, omdat we aannemen dat er een redelijke kans is dat er voor september een vaccin zal beschikbaar zijn en toegepast worden. We gaan er van uit dat onze doelgroep snel voor toepassing in aanmerking zal komen. De datum blijft een voorlopige datum tot we deze zo snel mogelijk definitief bevestigen.

 

Het programma van onze driedaagse naar Londen zullen we herwerken en herschrijven

 

Voor details, klik hiernaast op Werkjaar

 

Voorzitter: Luc De Vos, Tweebekenstraat 4, 9052 Zwijnaarde. Tel.: 09/2211589. Gsm: 0479/337684.

E-mail: ldv.zwyn@skynet.be

 

Rekening: BE27 8910 1401 3173 Davidsfonds Zwijnaarde, Brouwerijstraat 27 bus 10, 9810 Eke

 

Laatste wijziging: 06/08/2020