Afbeelding met illustratie

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

About Jay –

Intiem podium concert

18 april om 20u30

Nieuwe Melac, Dorpsstraat 31, 9052 Zwijnaarde

 

 

Dit is eigenlijk een initiatief van het ontmoetingscentrum Zwijnaarde of de VZW Nieuwe Melac

Davidsfonds Zwijnaarde ondersteunt graag dit initiatief en promoot het volop bij zijn leden.

 

 

About Jay begon als een wild idee van twee goede vriendinnen. Ze leerden elkaar kennen bij Amaranthe, vrouwenkoor uit Oudenaarde. Niet alleen qua samenzang hebben deze twee elkaar gevonden, hun hechte band naast het podium zorgt voor een unieke blend. Ze brengen mooie liedjes over liefde, uitbundige vreugde en groot en klein verdriet. About Jay betovert het publiek graag met meerstemmige songs begeleid op ukelele en gitaar.

 

Zij gaan met vol enthousiasme voor een ontspannen avond met mooie Engelstalige luistermuziek. Er staan covers op de playlist, maar ook eigen werk krijgt een plaats in hun repertoire. Bij de start van dit avontuur werden ze muzikaal en logistiek ondersteund door onder andere Erwin Libbrecht, gitarist en zanger bij onder meer Kadril en Faran Flad. Vandaag de dag speelt Benjamin De Baere, broer van Kim, gitaar bij About Jay. 

 

Kim De Baere komt uit een muzikale familie. Al van jongs af aan zingt ze en neemt ze haar eigen nummers op. Toen maakte ze haar eigen radio met haar Fischer Price recorder in de hand, nu neemt ze haar muzikale ideeën op met haar IPhone, die later vorm krijgen in de studio. Naast muziek is haar tweede liefde de Spaanse taal. Gepassioneerd deelt ze haar kennis met haar studenten. 

 

Céline Herregods studeerde muzikale opvoeding en Frans. Ze kan zowel haar leerlingen alsook het publiek met haar ukelelespel bekoren. Céline wordt graag uitgedaagd. Ze uit haar creativiteit in tal van projecten zoals Saevus, muziektheater, poëzie en Franse chansons.

 

Benjamin De Baere is het nieuwste lid van About Jay. Ook hij kreeg de liefde voor de muziek van jongs af aan mee. Als enthousiaste scout nam hij al snel het publiek rond het kampvuur met zich mee. Vandaag deinst hij niet terug voor een muzikale uitdaging. 

Deze Gentse groep kijkt er alvast naar uit jullie te verrassen met hun muziek. 

 

In het verleden kon je hen reeds horen in o.a. Herberg Macharius (Gent), The Cover (Gent), Het Sprankelend Toeval (Maarkedal), De Brugzavel (Kluisbergen), Café De Loge (Gent) en ook in verschillende gezellige huiskamers. In 2019 behoorde About Jay tot de 8 finalisten van Lokale Helden te Oudenaarde.

 

Afbeelding met boom, buiten, gras, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met persoon, podium, staand, scène

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

KOSTPRIJS

 

Basisprijs

€ 10,00

Uitpas kansentarief

Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van Uitpas en ID

€ 2,00

 

Koop ticket

·         Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Z4rb830b2X4

·         Plaatsen: Ongenummerde zitplaatsen